WAFY MOBILE SDN BHD


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Izinkan saya memperkenalkan diri terlebih.Saya Mohd Hanafi Abdullah atau lebih dikenali sebagai mrhanafi dalam dunia maya.Saya menjadi blogger sejak tahun 2012 lagi dan masih aktif menulis blog mrhanafi.com dan heroborneo.com serta bukubest.com


Penulisan saya banyak tertumpu kepada perkongsian informasi dan ilmu motivasi serta review buku fizikal dan digital.Selain itu saya berminat dalam bisnes telekomunikasi atau telco.Ini kerana bidang telekomunikasi mempunyai potensi yang amat luas.Kini menjadi keperluan kepada setiap rakyat di Malaysia.

Atas kesedaran itu,saya seperti terpanggil untuk sertai satu bisnes telco bersama syarikat telco yang terbaharu di pasaran sekarang  iaitu Wafymobile.Saya telah menjadi ahli Wafymobile secara rasmi dengan ID 601134646975.

Misi saya untuk berkongsi kepada rakyat Malaysia cara penjimatan luar biasa dan penjanaan pendapatan pasif yang hebat melalui bisnes Wafymobile.Perkongsian akan melalui penulisan blog,viral media sosial secara alam maya dan promosi mulut ke mulut secara alam nyata.

Tentunya sangat beruntung jika boleh bergabung dan bekerjasama secara pintar bersama rangkaian yang saya bina ini.Tempiskan fikiran pesimis dan kuatkan impian optimis untuk berjaya dan kaya secara bersama-sama.Saya usaha sedaya upaya dan kita saling menbantu untuk melengkapi segala kekuatan maupun kekurangan .In Shaa Allah.KINI satu Platform baru membentuk Taikun Baru di Persada Prepaid Telco Tanahair bermula.

Anda dijemput Menilai Peluang INI


Minat tak dengan biz telco yang boleh tarik pengguna dulu sebelum cerita networking untuk jana Income.

📡📡📡📡📡📡📡📡

Syarikat BARU di dalam peringkat Soft Launch dan target mendapatkan 3000 ahli untuk Pelancaran Rasmi, berpengkalan di Sri Petaling.


Faedah sebagai PENGGUNA


✅Top up RM50, rebate nilai RM20, free 500 Mb

✅Top up RM100, rebate nilai RM45, free 500 Mb

✅Pakej Bundle Smarter25 dapat Data 1Gb, Call 30 minit, SMS 30

✅Pakej Bundle Smarter50 dapat Data 2.5 Gb, Call 60 minit, SMS 60

✅Pakej Data serendah RM5 utk 200 Mb, setinggi RM135 utk 8 Gb

✅Call family & friend 6 sen/blok/30s

✅Setiap Penggunaan data, call, sms ada Reward berbentuk point untuk redeem dgn Nilai Top Up

✅Reload sendiri rebate 4%

✅Dapat ID utk niaga Online tanpa perlu ada SSM

✅Dapat kemudahan payment gateway

✅Boleh kekal no sediaada, MNP

✅Validity setahun dengan harga RM38, aktif sepanjang tahun tanpa perlu Top Up baruFaedah sbg NETWORKER

🎖Tajaan 3 level 

🎖Unilevel hingga 7 level

🎖Sumber income dari 3 plan dalam hairaki group yang sama

🎖Market Fresh, ahli belum capai 1k

🎖Bina network dari USER yang berjimat dan setia

🎖Potensi 5 Angka hanya dengan sistem Duplikasi 5 dlm 2 stage sahaja
SATU Biz yang terbukti senantiasa ada sambutan tanpa perlu paksaan untuk Repeat Sales..... Top Up bila habis, jarang yang bertangguh.

*Kredit kepada Group WSG H/P : $aving & Income

p/s :Anda akan dibimbing sehingga berjaya jika menyertai  rangkaian saya.Latihan dan tunjuk ajar diberikan melalui Group Whatsapp yang aktif. Sekiranya berminat sila hubungi mrhanafi melalui Whatsapp  ke talian : +6011-34646975.